Duurzaam Koken zit ook in de Duurzame Dinsdag koffer

In de Duurzame Dinsdag koffer

De eerste dinsdag van september is het Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving.

Duurzaam Koken is een van de 400 beste ideeën in de Duurzame Dinsdag koffer. De koffer wordt op de eerste dinsdag van september aangeboden aan het kabinet. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven