Subsidie via Jong Leren Eten

Voor een Gezonde en Duurzame Generatie! Dat is het doel van Jong Leren Eten. Jong Leren Eten (JLE) is het landelijke subsidieprogramma voor gezonde en duurzame voeding. Binnen dit programma werken rijk, provincies, onderwijs en maatschappelijke organisaties samen. Het doel is om kinderen en jongeren meer in aanraking te brengen met kennis en activiteiten over voedsel, zodat ze zelf gezonde én duurzame keuzes kunnen maken.

Scholen (PO en VO) komen via Jong Leren Eten in aanmerking voor een subsidie voor de workshops Duurzaam Koken. Deze subsidie heet “Lekker naar buiten”. Een aanvraag doen is simpel en kan via de site van JLE.

Leerlingen kunnen ook zelf op hun docent afstappen. Of stuur een mail naar info@sustainable-impact.nl. We helpen je graag verder.

Scroll naar boven